Lavaging Expectorate of Lysergide Composition

Så trött. Så trött. Ett tag sen jag skrev känner jag, inte för att jag inte har orkat utan för att jag helt enkelt inte har haft ngt kul att skriva om.

Idag är det onsdag den 28 November och jag skolkar lite från skolan idag, kände att jag behövde det. Har hänt en del grejer på senare tid, från och med igår t.ex så får ni helt enkelt kontakta mig om ni behöver hjälp med att svetsa, lägga tak, lägga golv, löda i elstationer etc. För jag tog ett cert igår som jag inte riktigt vet vad jag ska med till. "Heta Arbeten"

Kan varken svetsa, lägga tak, lägga golv eller löda i elstationer men jag får iaf göra det!

Känner på mig att detta blir en ganska bra dag annars, mkt att göra. Vi ska ju till DH i år igen och detta året så ska vi sticka upp redan ikväll då johans syrra flyttat till Jönköping. Så det blir husesyn och ett par pilsner och utgång för de som vill det. Det bangar jag dock. Missar ju scrubs isf^^ Jag hade helt enkelt varit död resten av helgen om jag gått ut, så det skiter jag i.

För övrigt så är Carcass och At the Gates bokade till Sweden Rock Festival nästa år, det betyder nog att jag skippar wacken och sticker till SRF istället. Åka 4-5 mil istället för 50 känns lite skönare. Ganska coolt att SRF äntligen bokar band som gör det värt att åka på festivalen. Så då blir det Öl, lite sömn och massvis med dödsmetall! Kan ju inte bli bättre.

Boys on Wheel - New Wheels on the Block


Årtusendets klipp

Ja inte var det när ngn whiteboy köpte manhattan av indianer för lite sprit eller vad det nu var. Utan det gjorde jag precis på Netto i Kristianstad. Vart sugen på en folle så jag spatserade bort när jag till min stora förvåning och otroliga glädje att de sålde ett flak för 29(!) svenska riksdaler. Vilket jävla klipp! Så nu har jag kånkat hem en fin kartong dansk öl. Hail Netto!



José Mourinho

Världens coolaste fotbollstränare och dessutom en riktigt bra sådan. Han är inbjuden till den svenska fotbollsgalan där han ska dela ut ett pris. Om han kommer är oklart, däremot läste jag en riktigt rolig sak som fick mig att skratta. Kanske inte så roligt om man inte vet hur han är.

José Mourinho orsakar inte bara tumult kring Fotbollsgalan ? utan också på skolgården. Han tog tag i en 12-årings arm, ruskade om honom och tog tag i pojkens öron. Orsaken var att Mourinhos dotter Matilde berättat att skolpojken förolämpat José genom att säga att han inte är bäst.

Stor humor José, Stor Humor


Batman and unmasked Robin!

image60

Witold "Vitek" Kieltyka 1984-2007

This is sad, very sad. En av de bättre trummisarna inom den extrema metalen har dött. Han spelade i det polska bandet Decapitated och var endast 23 år gammal. Deras turnébuss krockade med en timmerbil och han fick för allvarliga huvudskador för att klara sig. Även bandets sångare Covan har fått allvarliga skador fast det verkar som han klarar sig. Det betyder med all säkerhet slutet för ett av mina favoritband också. R.I.P Vitek


Dick Grayson

image59