Att jävlas med någon

Ja det är fan det bästa som finns i hela världen, har inte riktigt kunnat jävlas med ngn på ett tag. Det suger.


Massa ny musik

Sådär ja, nu har jag lyssnat in 10 relativt nya skivor under senaste månaden med både positiva och negativer miner.  Jag skiter i det negativa för jag ska ge skivorna en chans till. Däremot så är jag sjukt positiv till nya Entombed-skivan. Mer dödsrock än ngnsin och sjukt svängigt.

Framförallt gillar jag låten Amok ska spoila en liten textrad i den låten


Amok
Amok
Amok
Godforsaken listless fuck
Amok
Amok
Amok

Ja det var det, hehe, Im such a joker. Ni får helt enkelt lyssna på skivan själv som för övrigt heter Serpent Saints.

Andra bra artister som släppt najs skivor 2006-2007 som jag lyssnat en hel del på är Ion Dissonance, Behemoth, Nile, Nikola Sarcevic, The Perishers, Minsk, Rwake, Drudkh.

Givetvis finns det fler, men det är vad jag har lyssnat mkt på under den senaste månaden.

Eh nu har jag bråttom så hinner inte lägga ngn tid på blawginlägget, tjarå

Haha vafan

Undrar lite vad Entombed tänkte när de gick med på det här..


Bitter människa

Ja sällan har jag sett en sån ärlig och uppriktigt basketspelare, eller ja människa överhuvudtaget. Ganska tragiskt men på ett sätt det roligaste jag har sett i hela mitt liv.


Response!

Ohhoyeah, kände mig manad efter att ha besökt Matsodons blogg att slänga upp den enligt mitt tycke den coolaste videon! Finns ju ganska många coola videos, men jag nöjer mig med 2st. Den första av de tu är låten Hush av mitt gamla favoritband TOOL. Den är kanske inte lika cool om man inte vet hur Maynard är, men det är ju faktiskt vad jag tycker som räknas i detta fall! Sen så är ju budskapet härligt också.

Tool - Hush






Den andra videon är kanske den som är coolast när jag tänker efter, den har jag även lagt upp här tidigare men den är väl värd en kik till. Videon är helt galen och låten är ju fruktansvärt mäktig. Kan knappt vänta på deras nya skiva! Tyvärr så är kvalisorten inte den bästa vilket gör att den tappar en del.

Meshuggah - Rational Gaze (Från re-releasen av Nothing)






WOOOHA

Tja!

Long time, no see. Men nu är det väl dags igen. Efter att ha haft ett relativt långt uppehåll på 3 långa veckor så blev det alkohol i lördags och visst blev jag askalas som jag lovade. Igår smällde det igen, Micke fyllde år. Eller inte igår egentligen men det firades då. Det blev en helvetes massa öl. Fint de. Innan den stora massan kom så passade vi på att spela genom "Golden Axe II" mkt fint spel det!

Iaf alla andra stack ut, jag stack hem, hade varken pengar eller ork att dra ut. Nu sitter jag här i kalsipper och är riktigt bakis. Sitter även och spånar på ett blogginlägg som ska komma snart. En liten lista som enbart jag kommer ha njutnung av, tror jag iaf. Kanske Glurko också.

Till helgen blir det fullt upp. Ska till min kära mormor på fredag och hjälpa henne trava ved. På lördag ska vi boys köra en heldag, det är finnkamp och Em-Kval på tv, vi ska spela massa warhammer och vara allmänt häftiga. Blir nog as kalas. På söndag vankas det bröllopsfest då Bengan o Svante har gift sig. Så får väl se hur det slutar.

NU, ja jag borde fixa lite frulle om jag ska orka med att måla syrrans lägenhet idag. Huja.


wooho

Idag är det den 1:a September och jag ska bli dyngrak. Det var länge sen. Great fun! Vill du lyssna på dödsmetall, dricka öl, sprit eller kanske Roskilde-grogg. Då är du välkommen att höra av dig!

//vippe