aj

Ont i skallen, ser dåligt, snurrig, mår pecka, uppskrapad på arm o hand. Vafan hände igår?

Alcohol happend u fucking idiot!

Nu måste jag dö

Anapod

Savior of the world

DIE Itunes

Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters

Haha så underbar titel på en film och Mastodon, ett av världens bästa band, har gjort en låt till soundtracket.
Texten till denna är så underbart jävla rolig att jag nästan dör!


Mastodon - I Will Cut You Up With a Linoleum Knife


Don't talk, watch!
Don't talk, watch!
You came here. Watch it.
Don't like it? Walk out.
We still have all your ****ing money.

Do not nudge, kick or jiggle the seat in front of you.
I'm sitting there!
I am everywhere at once
and I will cut you up.

If you make out here,
I will cut your lips and tongue
from your head
with a linoleum knife.

Do not explain the plot.
If you don't understand, then you should not be here.
Your money is our money
and we will spend it on drugs.

Do not crinkle your food wrappers loudly.
Be considerate to others,
or I will bite your torso
and give you a disease.

Did you bring your baby?
Babies don't watch this.
Take the seed outside. Leave it in the streets.
Run over it after the show.

If I see you videotaping this movie,
Satan will rain down your throat with hot acid
and dissolve your testicles
and turn your guts into snakes.

This is copyrighted movie for Time Warner.
If I find that you've sold it on eBay,
I will break into your house
and tear your wife in half.



Gäsp

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade känner jag, får kasta upp ett litet inlägg idag tror jag!

Uppe med tuppen idag, tvättdag mellan kl 7 och 10, sitter o väntar på första maskinen just nu, givetvis orkade man inte gå upp så man kunde börja kl 7 hehe :)

Börjar kännas klart bättre i buken nu också, spänner lite ibland o gör ont när jag hostar eller anstränger mig, men annars går det primafint. Skippar pillsen så ofta jag kan också. Så inom ngn vecka gör det nog inte ont alls! Hoppas jag iaf...

Ska på jobbintervju idag också! kl 14.00 med Lars Kjellquist @ Rinkaby Rör

Hoppas jag får jobbet, vill faktiskt verkligen ha det hehe, inte bara för pengarnas skull utan även för att jag tror det är ett najs jobb. GL HF vip... gl hf!


Dags att hämta tvätten. Ciao

CONGRATS TO ME!

Jag har bajsat! Det var nice.
Onsdags kl 05:30 senast! ^^

Sedär ja!

Hemma igen, det var visst blindtarmen som var sjuk så dom fick plocka bort den. Ful skulle den vara också sa dom. Dessutom kunde jag inte kissa så dom fick köra ett spjut genom pillesnorren så kisset kunde trilla ut. Det sved.

Nu ska jag njuta av att vara hemma igen.

ojojoj

Surfade runt på Youtube som vanligt, och hittade en fantastisk vacker cover på 3 Libras av APC.
Då den var så sjukt bra så kollade jag vidare vad han mer hade gjort, och till min stora förtjusning så hade gjort flertalet covers på APC och Tool. Sätter varenda ton och sjunger riktigt jävla bra.



Kolla in hans andra covers @ Adam Monroe

T__T

Varit vaken sen kl 4 och har så jävla ont i magen.

Sucks to be me!

singalong mit insision



thx olltoppen!

såatte

jag har lyssnat på så mö asabra musika idag. sen känner jag lite hat också. mot småflickor. så jobbiga. så många. så överallt. så tt.

gnite all my lovers!

Krigaren från Gottsunda





Tack Pingu!

oj



Inte nog med att det är roligt att man slåss i luften, det är faktiskt ännu roligare när dom träffar ngn av misstag.

Vilken nit!

Jag hade tänkt se på champions league idag... men så ringde brorsan och ville att jag skulle hjälpa honom transportera hem en bil i djupaste småland. Så jag gick med på det, det skulle jag inte ha gjort. 7-1. SJU - ETT.

8 mål. Sanslöst. Jävla skit.

1 April - 8 April 2008

VippeFTW's Profile Page


Inte så oväntad lista måste jag säga. Jo, converge var inte med, det var lite oväntat hehe... Varje topplista fram tills nu har de ju faktiskt varit top5.

Liten resumé samt ngra tankar.

Homse!

23:41 - Måndagkväll

Då startar en ny vecka, vad ska man hitta på, har lite skit att ta itu med, o tyvärr handlar det om pengar, pengar och åter pengar. Vilket är en bristvara i Bobs liv för tillfället. Börjar bli trött på att vara utan, att låna, att snåla, att... att....
Sitter och fixar med syrrans dator, installera Officepaketet samt fixa virusprogram. Inte så jobbigt, men datorn fungerar inte speciellt bra. Långsam. Seg. Jobbigt.

Min dator håller på att dö också, den mår inte speciellt bra iaf. Det märker jag. Lindas dator kraschade häromdagen också. Så den måste också fixas. Crap. Varför kan datorer inte bara fungera, no questions asked. Så hade allt sånt varit lättare. Slippa tänka på sånt skit.

23:47 - Fortfarande samma kväll

Har inte plinkat på gitarren på hela helgen, har varit massa annat i vägen. Alkohol. Nästan så man blir lite deprimerad. Ska inte dricka på ett tag nu. Inte för att jag inte har råd, utan för att jag tror jag måste rensa kroppen på lite gifter hehe, druckit 3 dagar nu i påskhelgen och det har blivit ganska mkt alla gånger.

Var och såg på Vital Remains igår, ett band som
Glen Benton frontar. I studion. Han spelar inte live. Den jäveln. Därför jag åkte dit, så visar det sig att han inte skulle sjunga, jag var inte speciellt förvånad då han alltid av ngn jävla anledning ställer in när han ska spela i Sverige. Med Deicide då. Nästa gång Glen, nästa gång. Tyvärr så var vi bara 3 personer som åkte dit. Alla andra vänner jag har, ja de, valde att gå till samma ställe som de alltid gör, inte förnya sig för en kväll ens. Tråk. Gillar inte hållet vissa går om man säger så, men vad kan jag säga om det. De tycker nog samma om mig, fast inverterat. Ja du fattar... Även om man inte gillar musiken, så kan man ha jävlig kul för det. Men chansar man inte, så förlorar man inte. Men man vinner absolut inget heller.

Känner mig lite som utfyllnad nuförtiden. Behövs jag inte, så är jag inte så viktig. Det är ju inte så att man blir tillfrågad längre. Utan det är väl snarare så att en annan får höra efter vad som händer. Det passar bra att säga en sak ena dagen och för att andra dagen säga en annan sak, eller inte säga ngt alls. Att tacka nej pga en sak, sen göra en annan. Nej, känner att det är min tur nu. Fight fire with fire.

Söndag - NöjesMagazinet

Lördag - Påskmiddag

Fredag - Banken

Torsdag - Då blev jag sur o stack hem.

Nåväl, tillbaka till ngt roligare. Gitarrspelandet. Har som sagt inte spelat på hela påskhelgen, men det har ju gjort mig mer motiverad om man säger så. Kollade mer på gitarrspelet än vad jag lyssnade på musiken igår egentligen, vilket aldrig har hänt förr. Men denna vecka ska jag nöta tänkte jag. Tid har jag ju mkt av iaf, så nog ska jag kunna lära mig lite iaf...

Dredg. Detta band har på bara lite drygt 2 veckor växt från ett band i mängden till ett av mina absoluta favoritband. Fantastisk musik, låter ju inte som ngt annat, frisk fläkt i mitt musiklyssnande. När jag får pengar ska jag absolut köpa deras album.

00:04 - Tisdag

Ja nu är det "ny" vecka.
Vad ska hända...

Artur Ringart

Artur Ringart, född 15 juni 1952 i Spånga, Stockholms län, är en svensk sportjournalist och programledare i TV. Ringart har sin högre utbildning från Dramatiska institutet i Stockholm.

Ringart har en lång journalistkarriär bakom sig, främst inom TV-mediet. Under tiden vid SVT agerade Ringart presentatör för Sportnytt vid otaliga tillfällen, kommenterade bland annat cykling från OS och var med och startade Lilla Sportspegeln. Utöver programledarskap och reportage i Lilla Sportspegeln lånade Ringart ut sin röst till tecknade serier som ingick i programmet, vid något enstaka tillfälle även till Tom och Jerry.

När TV4 på allvar satsade på idrottsliga sändningar värvades den rutinerade Ringart över till kanalen. Ringart kommenterar bland annat motorsport för kanalens räkning, som Formel 1kommentator blev han uppskattad bland tittarna.

Vid TV4 har han även varit programledare för underhållnings- och utbildningsprogrammet "I polisens kamera" och medverkat i Sport-Jeopardy. Utöver detta är Ringart en känd radioprofil från "Radio Stockholm". Vidare är Ringart en betydelsefull aktör inom det svensk-judiska samhället.


Dredg - Bug Eyes


wowaweewa!

Japp, sista dagen på losercamp idag. Så skönt. Satt uppe alldeles för länge och försökte spela gitarr inatt. Så jag är duktigt trött idag. Meneh, det är väl värt det i längde antar jag. När jag blir världens bästa gitarrist och tjänar fett med cash!

Det här spelade jag in igår iaf, ganska bra ändå tycker jag! Har ju trots allt bara spelat i ett par dagar :p



Pretty nice ye?





Eller nej, nu skojade jag. Det är inte alls jag! Det ska tydligen vara en svår låt att spela, men vad vet jag. Den ska jag iaf lära mig ngn gång ^_^ Ser kul ut att spela iaf!

Now, Frull.

Kötthäng

Japp, det är sant. Jag går med kötthängen på en jobbkurs ute på gamla regementet. I feel so smarty.
Lyckades göra samma saker som de andra gjort på en vecka på 1 timme, jag känner mig som en SaFT bland 100 MrTA. jisses ja. Idag har jag iaf snackat med thommy björk på Räddningstjänsten och gjort en intervju. Ball. Meneh, snart kommer sis med lite mat till mig. Glömde min hemma som det smartasset jag är. såatte...

nåväl, syns ngn gång!