oh yeah


Hideous Creation

För första gången sen 2001 klippte jag mig hos en frisör. Det känns inte bra. För det första mobbade hon mig för att jag hade stort huvud.

"Du har så stort huvud så vi måste klippa det kort på sidorna"

Det spelade mindre roll vad jag ville, hon hade redan bestämt sig för hur jag skulle se ut, jag var helt enkelt chanslös. För det andra så skrattade hon åt mina sideburns som växer ohejdligt. Hon hade sällan skådat såna buskiga, förrutom på tv då. Men jag berättade att det spelade mindre roll om jag klippte dom varje dag, de skulle ändå växa ut direkt igen.

Men iaf, efter 25minuters lidelse så var jag klar, hon var nöjd, min syster som var med var också väldigt nöjd. Viktor däremot, han var inte speciellt nöjd. Han skäms. Han ser ut som vilket jävla popsnöre som helst. Kort hår är sjukt fult. Det blir till att låta håret växa ut igen så fort som möjligt.

Får skaffa mig en keps, det är lite för varmt för att ha mössa nu trots att jag hellre svettas som en gnu än går runt i denna urtråkiga frisyr till popfrilla. Enda som kanske är positivt är att ingen av mina fanboys känner igen mig så jag kan gå runt som en ulv i fårakläder.




    

2003-2004-2005-2006-2007 i den ordningen vänster till höger, där de 2 sista bilderna är från förra veckan och även de 2 sista bilderna där jag har hår kvar, förvisso hade jag precis klippt av mitt hår på sista bilden men dock. Nu har jag nästan mindre hår än Kennedy Bakircioglu, eller inte riktigt så illa, men nästan. Om ni trodde jag skulle lägga upp en bild på mitt nya jag så trodde ni fel. För det ska jag inte!

Sådär har jag alltså sett ut de senaste 4,5 åren. Nu är jag så ful att jag inte vet vad. All den magiska kraften satt i håret och nu är kraften borta så jag måste gömma mig ett tag framöver. Vi syns väl om ett par månader eller ngt! Tjarå!

Indie-Vippe

Ja otroligt men sant. En bra låt från en av få bra indiegrupper!


OH MY FUCKING GOD!

image49

Helgen!

Ja då var det ännu en helg att lägga till handlingarna. Det har väl varit trevligt som vanligt antar jag. I fredags så var det kalejs hemma hos Martin, han har ju som bekant köpt ett hus så det var invigningsfest. Trevligt. Det visade även sig att en snubbe som var där var min syrras kusin hehe.

I Lördags så var Linda på partaj på egen hand så jag spenderade dagen med att spela WC3 med Zubie. Sen på kvällen bar det av till min käre kamrat Don TC. Han o jag spelade genom Super Bomberman till SNESen och snackade lite skit typ. Idag har jag inte gjort speciellt mkt. Berger kom över och var duktigt sliten efter gårdagens bravader. Vi snackade lite och såg på en film Linda hade tiggt till sig av sin käre mor, Hocus Pocus, antar det var en gammal favorit. Har även druckit 3,5liter cola denna helg, det är nog ungefär vad jag druckit totalt på hela året :P eller ngt. Till mitt stora förtret har jag även upptäckt att Transformers Disc2 Säsong1 har försvunnit. SÅ jag är ganska putt atm. BAHA!

Katter..


I wanna see this one!



Sweet

För ett tag sen så dök det upp en hit på youtube av Tay Sonday nämligen Chocholate Rain! Det var väl bara en tidsfråga innan det kom upp en massa covers i alla dess former, vissa mer roliga än de andra :D I bid u Chocolate rain by Various Artist

Tay Zonday - Chocolate Rain (Original and best!)



Darth Vader - Chocolate Rain



8bit remix - Chocolate Rain



Mcgruff the Crimedog - Chocolate Rain



Peppergod - Vanilla Snow



Snoop Dog - Chocolate Rain


^_^V

Hörde precis Serj tankians första spår från hans kommande soloskiva, verkar jevla najs I must say! Är ju ganska mkt SOAD över det hehe :)

Morning poopers

Mygg, denna fullkomligt vansinniga skapelse förstör mitt liv. Har inte kunnat sova inatt p.g.a. mina 2 miljoner bett. Fingrarna och armbågarna är värst, det känns som man måste klippa av fingrarna så att det ska sluta. Hade varit najs.

Mats, Du har lyssnat på över 900 Beatleslåtar I RAD. Det är galenskap och frossa på samma gång, jag hoppas att det kan ta slut ngn gång. Inte bara för din skull, utan mest för min :D

Franzo, ja, det blev namnet på kisemisen. Egentligen är det väl bara jag som uppskattar det namnet, men sällan blir jag ju gladare än när jag ser den riktiga
Franzo

Metal, ja visst är det gött? Både Entombed och Six Feet under har släppt sina nya skivor och visst finns där guldkorn på båda skivorna. Det e gött de. Nu stillas min törst efter ny dödsmetall ett tag till. När jag är klar med dessa skivor så här även giganterna Nile och Behemoth Släppt skivor. Härliga dödssommar.

Jag önskar eder en trevlig dag.

Rolling Stones

Ey, har aldrig gillat detta band, och äntligen har jag hittat en artikel som inte glorifierar deras shitass. Tro det eller ej så finns den på aftonbladet! omgs!

I likes it.
suckerband

Dis is the latest blawgentry!

Jao, det var ett tag sen sist, men jag tyckte franzo och RehDog förtjänade lite tid i rampljuset. Hoppas ni njutit av de tu lika mkt som jag har. För det har jag. Nåväl en liten update då kanske, sökt lite jobb osv, Var på intervju igår, köra glassbil ni vet.. HEHE. Gick ju ganska bra så hoppas och tror de ringer tillbaka, dock var det ju ett par intervjuer till, där ett par är en ganska stor underdrift. 50talet till iaf, och bara 4 platser.. så aja..

Vi har skaffat en kattjävel också, en gulröd sådan. Nu till bekymret, den har inget namn! Och i ärlighetens namn så är vi inte säkra på om det är en kille eller tjej, vi tror det är en tjej. Och eftersom det inte finns ngra coola/snygga tjejnamn så behöver jag er hjälp trogna bloggläsare. I know for a fact! att 10-15 pers läser min blogg everyday inte bara de 3-4 som ytterst sällan skriver ett svar hehe :P Nåväl Nu behöver jag er hjälp med att finna ett bra namn till denna pussycat. Jag är inne på destruktiva namn som Miss Destructor, Killer56, Carnivore o.s.v. men det uppskattas inte av min andra hälft. Därför DÄRFÖR måste ni hjälpa mig innan misen får ett lameass kattnamn!


PLZ ge mig så många bra förslag på pussynames som ni kan. Jag är desperat.


/Er Bästa Vippe!