Bibeln, Dreadlocks och Psycroptic

Ja, min farmor har ringt mig flera dagar i rad nu och jag har inte orkat svara för jag vet vad som väntar mig om jag gör det. Men ack, idag ringde hon igen och jag kände mig illa tvungen att svara.

I vanlig ordning så börjar hon samtalet med om jag har fått ett jobb. Nej.. svarar jag. Då börjar predikan.
Du måste klippa dig, du är för gammal för att ha långt hår, du måste skaffa dig ett jobb, varför hoppade du av skolan, du går väl i kyrkan så ofta du kan?, du läser väl bibeln nu när du är hemma?, varför kommer du inte hit oftare...........


Det här med mitt hår börjar gå mig på nerverna, ibland har jag lust att skälla käringen o be henne stänga foderluckan, men jag kan inte... det är ju farmor. Hon pratar med sina kyrkliga kamrater om mig och mitt hår, dom ber för mig. Att jag ska hitta ett jobb. att jag ska KLIPPA mig. Herregud. Dom ber i kyrkan att jag, Viktor Hällerståhl, ska klippa mig så att jag kan hitta ett jobb. Gud uträttar så stora och så många mirakel, bara läs bibeln viktor, så märker du vad gud kan göra. Han botar spetälska viktor. [Viktor är inte troende]

Ungefär här ngnstans slutar jag lyssna, och uppfattar ord som matteus 2:1 och johannes 12:3.
Efter 10minuters ytterligare tjat så slutar hon äntligen och säger att vi får höras en annan dag. Tack god gud.(smaka på den paradoxen)

För övrigt är Psycroptic bättre än någonsin


A shot to the head!

Ja precis så känns det


Therese


Japp det är nog ditt fel!
Sjukdomen är ditt fel!!!!


Redemption Song


Sickness

Tror det är Therese som är ursprunget till denna ondhet, nästan så man borde slappa henne! I hates sickness! I hates it soes! Nej jag ska inte slappa henne, men hon förtjänar det!!

Ajdå

Fick precis reda på att det är folk som gnällt lite på oss, bl.a. för att vi inte har klippt gräsmattan haha... blir böter om man inte gör det tydligen... jisses ja, får väl försöka låna en gräsklippare ngnstans. Jävla moeg.

Aja no parties and more gräsklippning from now on then.

André - Greken

Igår så var jag berger och min fru, linda, och såg på Pirates 3. Den var bra, som förväntat.Efter filmen bar det i illfart hem för att följa Liverpool ta sin andra Champions League titel på 3 år. Ack så fel det gick, Liverpool torskade mot Milan med 1-2 och man blev lite deppig. Och efter ytterligare ett gäng öl så stack vi ut. Jag, Berger, Micke och maria satte oss på bussen. Jag o Berger gick till Biljard, Micke och Maria till kaBoom-bar. De mötte dock upp oss på biljard en stund senare. Vi satte oss i baren o drack ett par öl och micke bjöd mig på en mintttu. Bredvid berger satte det sig en dam i sina bästa år. Inte så gammal alltså. Efter en stund så begav jag maria o micke sig till pastakungen. Så efter ett tag så ringde jag berger och frågade hur det skulle bli. Så han tyckte jag skulle möta upp honom vid Bestguldi. Sagt o gjort, jag går dit o ringer, ner kommer Berger och töse, Stella, och vi snackar lite, det visar sig att jag ska följa med upp till André. Vi går upp, det visar sig att andré är ungefär 45år brunaste whitey jag sett i hela mitt liv. Och han har blonderat håret ngt oerthört. Efter en stund så börjar berger o stella slaska mule, så jag och andré börjar prata och han bjuder mig på värsta vindrinken. Smaka skit gjorde den, men artig som jag är så dricker jag. Han berättar att han är från grekland och att han flyttade hit i kärlekssyfte för 15 år sen. Jag skrattar högt inombords när han säger att han heter andré och är grek. Vem fan heter andré när man kommer från grekland? Jag frågar och han skrattar fram svaret att 90% av alla greker heter André. Tar mig en stund att bearbeta detta. Andé var trevlig men nu vill jag hem, så jag säger till berger att jag drar. Han följer med mig, och efter en promenad hem så börjar smsen inkomma hos berger, det är stella. Han bestämmer sig efter en stund att han ska gå till henne. Ja jisses berger, ja jisses...

Gojira

Ja fyfasen vilket bra band. Thx Roskilde-Festival!

Ska bli för jävla najs att se detta live

And Starcraft 2 it is!!


Tom of Finland

Erotiska bilder.
Tom of Finland

Hmm en liten tanke

För 2-3år sen, eller ja ungefär 3 år sen så hade jag en kamrat som var rökare, visst jag hade bekanta som också rökte men de umgicks jag inte speciellt ofta med, bara när det var festival, fest osv. Nu röker nog närmare 10-12 pers som jag umgås med på reguljär basis. Varav flertalet av mina bästa vänner har börjat inom det senaste året. Trodde fan inte det kunde bli mer 70-tal än så. Jag är väl ingen modeguru, in fact finns det väl ingen som bryr sig mindre än mig, men visst fan är det sjukt ute att röka? Jag har väl inte varit guds bästa barn själv, jag har också feströkt. Men vafan är det bra för. Inget.

It's not good yo.

Imorgon Smäller det!

I en veckas tid nu så har Blizzard haft ett bildspel där de för varje ny dag lagt upp en titel som gjorts sen 1994. Allt för att bringa upp spänningen inför deras stora nya släpp på lördag! Jag är som eld och lågor. Imorgon kanske, kanske, får man reda på att SC2 är i görningen. Då kommer jag bli glad.

Så imorgon kommer jag sitta på nålar och hoppas att där är en fin bild på Starcraft 2.


Ja jävlar!

Kolla smällen


whoooopa

Tänkte jag skulle köra en update jao!

Fyllde år förra veckan och då önskade jag mig pengar till en gitarr samt en roskildebiljett, jag fick båda 2!
Så roskilde blir lika underbart som vanligt. Osså den där gitarren, skulle köpa mig en akustisk tänkte jag men så fick jag ett så bra erbjudande av viktor. Jag kunde inte motstå så jag tog med mig espen ut på en liten roadtrip i tisdags o körde o pröjsade för gitarren och plockade upp densamma. Den e najs. Inte spelat så mkt på den än, ett par timmar i förrgår o lite nu typ. Kul kul.

Morsan ringde häromdagen o frågade om jag ville köra hem till henne och gräva en grop. Say what? Ja precis, en grop. Hon har fått för sig att hon ska fixa en kräftdamm så jag skulle gräva en testgrop på ca 1.5meters djup. Se om den vattenfylldes under natten etc, men med tanke på att den började vattenfyllas på 10minuter så är jag nog rätt säker på att den blev relativt vattenfylld under natten. Fick mig en slant för detta vilket var väl behövligt.

Igår var jag på fest, lagom kul på förfest. Katastrof ute, trots skitmkt folk och många trevliga. Men det sket sig på ett eller annat sätt i vanlig ordning.

Idag har jag suttit vid datorn, umgåtts med mina kära kamrater Espen, Johan samt DonTC. Vi har lirat warhammer. Many fun. Var länge sen nu så det får det bli mer av.

Funeral for a friends nya skiva släpptes för ngn vecka sen, till min stora besvikelse tyckte jag den var alldeles för poppig. Så jag brydde mig inte mkt mer, hade ju förväntat mig mkt så var den inte alls som jag trodde. Dock så har jag lyssnat in mig på den nu och börjar tycka den är riktigt nice faktiskt. Framförallt ett par låtar och idag har jag nog lyssnat på "walk away" 10ggr. Den ska nog sätta sig denna med.

Time for sleep my friends and unfriends.
//Vippe

New shit!

Dödsmetal till Roskilde-festivalen, det var fasen på tiden! Det franska progdödsmetalarna Gojira




Hoho?

Ipoden vart är du?! I cant live without you :-[

IDAG!

Är det fest som vanligt!

Men inte vilken fest som helst, utan min födelsedagsfest!


5års-jubileum

Roskilde-Festival here I come! 5:e året irad nu!


Trodde inte jag skulle få råd att åka, men så räddar morsan med man samt syster mig genom att köpa mig en biljett i present! Tackar så hjärtligt!

Pengar till gitarr av pappa och farmor också, damn, var inte så pjåkigt att fylla år trots allt. Jag som brukar hata det :D

DAMN

ADECCO = BAJSET

Ta aldrig anställning på detta lumpna företag.

Fucktards

Ja eftersom Jag fyller år idag...

Så tänkte jag ta mig friheten att slänga upp ett gäng musikvideor som jag gillar här, inte för att ngn annan gillar det, utan för att jag gillar det själv! Musikcollage by vip!

Först ut

Napalm Death - When All Is Said And Done

Ett av världshistoriens bästa band.
Förra årets kanske bästa låt!





Meshuggah - Rational Gaze

Dålig kvalisort, men kanske
bästa videon ngnsin





Carcass - This Mortal Coil

Carcass is einfach geil






Death - Left To Die

Det är ju Death för fan!
Från 1988 dessutom
Chuck R.I.P






Nasum - Wrath

Sveriges stoltheter på
grindscenen, tyvärr så
ville inte tsunamin '04
att dom skulle fortsätta
Miezko R.I.P







Cult of Luna - Leave Me Here

Ett riktigt bra band, en sjukt bra
video, så vackert men ändå
så oerhört tungt.






Khoma - Medea

Popish från förra årets bästa skiva
"The Second Wave"






Tool - Stinkfist

Vad vore ett musikvideo
collage utan Tool?






Bolt Thrower - ...For Victory

Lite Krigsmetal?






KoRn - Blind

För att jag är en nostalgiker
och för att det är en bra jävla
låt. Dessutom är jag en sucker
för adidas och så är Jon Davis
ganska snygg här ;p






Sepultura - Ratamahatta

För både videon och låten
är så jävla affengeil!







Mastodon - Blood And Thunder

Kommentarer överflödiga.






Puh, nu får det räcka även om jag gärna hade fortsatt!


This was my gift to ME!

Happy Birthday Vippe!

Hipp Hipp Hooray!

I'm 24.


Nyaste Last.FM listan

VippeFTW's Profile Page

Napalm Death i toppen är väl inte alltför ovanligt, Neurosis o Job for a Cowboy har släppt nya skivor, så det är väl inte så konstigt det heller. En ganska ordinär lista faktiskt. Converge ovanligt långt ner kanske. Men i vanlig ordning är det grindcore/hardcore o deathmetal som dominerar med lite inslag av mer popiga grejer som Pumpkins och In Flames

Onsdag såhär mitt i veckan

Japp idag är det den 9:e maj. Dagen före min födelsedag har jag alltid hatat, som mindre för att då fick man vänta ytterligare en hel dag till man fick presenter, dom senaste 5-6 år sen har jag hatat den av andra skäl. Jag hatar nämligen att fylla år. Pest och pina. Äldre blir man. Socialisera med människor man inte tycker om måste man. Låtsas vara glad måste man. Nä ve o fasa. It sucks!


Firar iaf att jag varit vegeterian i 3 månader idag. Ett helt kvartal! känns ball yes. Trodde jag aldrig om mig själv. För övrigt ska jag ha födelsedagskalas på lördag. Sprit, Öl och andra godsaker. See u there friends!

Så trött...

Ja fyfan, sjukligt trött idag.

Och hundvakt ska jag också vara, fyfan.

I WANNA DIE! stupid dogs

John Locke - Speedpainting

Fantastiskt bra gjort :D