Det är dagar som denna...

.. man upptäcker vilka som är riktiga vänner, vilka man kan lita på... dessa är ganska lätträknade tyvärr... räcker med en hand eller en halv. suck. Falska människor.... so sick

!

HELT naken framför datorn. Fan va livet är fint. Nude, Beer and Vip Alone. Sånt här kommer jag väl ha tid med när det finns andra grejer HEHE. Tur jag är så sjukt het, så jag inte behöver deppa! lolers..:p

H20 waterproof PATRIOT

Wasserfester Vibrator aus Silikon. Viel Gefühl durch realistische Form und softes Material. Kraftvoll für den perfekten Orgasmos. 2 AA Batterien werden benötigt (nicht eingeschlossen).

GG Vippe.

Sucker Punch!


So many lols..

184333-43

Tool - Parabol/a



Världens bästa video.

100%

Ja det är sant, jag är 100% idag. ÅT FEL HÅLL! T___T

var peppad som fan på allt igår, en go öl i solskenet igår, lägenheten klarade besiktningen, käkade en pizza, fotbollslandskamp och en öl då med. Då börjar det, Sverige spelar sämst och förlorar mot Nordirland. Jag blir alltid deprimerad efter att vi förlorar en landskamp i fotboll. Inte nog med det, Projekt Ung... vilket skämt.

Trött är jag också, men kan inte sova på nätterna längre, inte speciellt bra heller! Ack. Nåväl. Kanske ska lyssna på lite upplyftande musik. Typ Katatonia eller Benighted. Lika muntert som jag!


TwaG-Irl

Oh yes, Nu har det skett, TwaG tog steget in i riktiga livet och körde Irl-pracc. I lördags kom folket nedan till mig för att visa vad de gick för. Vi blev hela 9 personer. 8 Twagers och en groupie.

184333-34
Kvirre, Pingu, Fhra, Silkesapan, x3m, Skurtisch, Snusen, Groupie (Vippe Cameraman!)


Leader(silkesapan) kom ner på Fredagkväll då intog vi efter ett par öl o lite vattenpipa biljardkompaniet där vi tog ett par öl, Leader fick ett kjoltyg på halsen men lyckades göra sig av med detta, inte så kvickt som han kanske önskade men dock! Efter lite pasta så bar det hem till mig igen, då lirade vi some gaming, lite Mario Cart samt Super Bomberman, funny shit.

Lördagmorgon, än mer  Bomberman vankas där vi tar oss ändå till Slutbossen, men sen slutar vi för att bege oss in till stan, köpa lite öl samt sätta oss i parken på en bänk som tanka lite bärs i solskenet, Riktigt najs.

Ett par 3 timmar försenat så ringer Fhra o säger att de är i stan och vi beger oss för att möta upp folket, Hej osv senare så vill vi genast se en showmatch mellan starplayers kvirre o x3m. Vi besöker ett internetcafé som har ett gammalt wc3, 1.18 tror jag det var, men icke för icke så blir det ändå showmatch. Helt otrolig match mellan Nightelf(kvirre) och Human(x3m). x3m verkar ganska självsäker och har på g att han kommer vinna. Kvirre lite mer blygsam approach där han hoppas att kunna vinna till slut. Sanslösa 45 minuter senare är det väldigt ovisst om hur det ska gå när vi ser att kvirre lämnar matchen. Till allas förtvivlan har han lämnat för han trodde han var död. Icke, det fick han höra kvällen, framförallt från Fhra.

Nu börjar vi bli ganska törstiga och beger oss i rask takt hem till mig för att släcka törsten. Snusen och x3m är väldigt måna om att få låna duschen, och visst bifaller jag denna önskan, kanske därför båda 2 fick bortamatch sen. Snusen valde dock att tillskillnad från x3m att springa hem såfort han gjort sitt hehe.. Nåväl, vi sätter oss o börjar genast tanka in drickat i väldans fart. Då ngn(kan ha varit jag) kommer på den briljanta idén att vi ska ha armbrytningstävling.

Sätter snabbt o lätt ihop en bracket, där tyvärr inte alla fick plats x3m, fick vara lite utav en outsider för att senare hoppa in i loserbracket. Efter ganska långa matcher hela vägen till winnerbracket final så vinner Pingu över mig ganska enkelt måste jag säga till egen förtvivlan. I loserbracket blev det dock allt mer spännande och när x3m kommer in i leken så är vi bara 3 kvar i loserbracket, Fhra vs Vippe samt Snusen vs x3m.

Vinner mot fhra efter att ha tidigt fått ett rätt bra övertag, sen återstår kampen mellan biffarna, x3m drar längsta strået och han gör även slarvsylta av mig sekunden senare. Finalen, blir en gigantisk uppgörelse mellan 2 självsäkra gåsapågar. Pingu drar dock längsta strået och vinner efter 2-0? i finalen.




Efter ännu lite Super-Nintendo så börjar Attack-supen på allvar och efter flertalet öl, lite rödvin, en hel del sambucca o lite beerbonging så börjar vi bli lite fulla, Apan tar täten som den sanna ledare han är och springer ut o kalvar lite i rabatten, sällan har jag sett apan så full förr. Fint de. Han kommer igång starkt igen strax efter. Just här har jag själv lite svagt minne vad som händer, men Fhra börjar stolt utbasunera att han strax ska göra apan sällskap i kalvandet. Det är inte en eller två gånger han säger det, utan minst 10.

image41
Vi jämför "Gamingkulor" Apan samt Pingu får nog stoltsera med störst

Men han klarar sig och blir oerhört besviken på sig själv att han inte kunde hjälpa apan att sälla sig till klubben. Efter lite vitlökskroketter så tar vi taxi in till stan och till utestället Grand. Inser att jag inte har ngra pengar kvar och apan hjälper mig in med lite väl förvärvade slantar. Då har alla andra redan tagit sig in, och vi hittar Fhra, Kvirre, Pingu och ett par andra. Fhra ser minst sagt illamående ut. Men han klarar sig som sagt. Vi försvinner för att köpa öl, sen har alla försvunnit. Efter inskaffandet av öl så hittar vi Pingu o kvirre som vi shoppar nya öl med, fint de, jag slapp t.o.m. betala för min. Kvirre hade annars räddat min kväll och hade lånat mig lite pengar, men nu fick han de snabbt tillbaka.

Nu fick Pingu för sig han skulle spela lite blackjack. På ungefär 2 sekunder hade han förlorat 200 kronor. Bra jobbat mr. Ja, sen var vi o dansade på glaskrossgolvet lite, eller inte jag för jag dansar inte, men jag följde med iaf hehe. När vi gick ut så hade groupie försvunnit med en milf, tydligen 37 år. Sa hon iaf. Vi begav oss med raska steg till Subway för att äta lite macka. Nu gick x3m iväg med ett fruntimmer för att inte komma hem förrän kl 10 dagen efter. Vi satt och åt lite, ngra dampbarn sitter o kastar papperstussar på oss, jag försöker kasta tillbaka men jag är väl närmare att träffa snusens span än dampbarnet.

Dampet blir fullkomligt rasande på Pingu då han trodde det var han som kastade den, jag sa snabbt att det var jag men han fortsätta skrika på Pingu, då säger jag, lyssna inte på honom Pingu han är bara 16. 2 ggr tror jag. Sen var det lugnt trodde jag. 10 minuter senare så kommer dampbarnet fram och säger ngt i stil med "här får du rhastaman!" o trycker upp en matlåda med diverse saker i ansiktet på mig. Jag blir lite sur, men gör inte mer åt det. Pingu däremot springer efter o snackar med honom eller ngt, jag vet inte. Sen ytterligare ngra minuter senare så kommer en äldre man, närmare 40 fram till Pingu och försöker dissa honom med "slutta darra för fan". Killen vill ju bråka så klart. Han fortsatte ganska länge och vi försökte hejda honom, o väktaren vågade inte kasta bort honom, så han ringer polisen istället för att mota bort honom. De frågar om jag vill polisanmäla honom av ngn anledning, nej säger jag och skrattar lite... De plockar honom iaf, så han lär ju varit ganska stökig.

Bussarna har slutat gå och vi bestämmer oss för att gå, Snusen med tös går åt ett annat håll för att göra annat. Vi andra går hemmåt. När vi väl är hemma så ringer Snusen och vill veta var jag bor. Han är klar. Han kommer och berättar genast i detalj. Vilket tydligen är en tradition. hehe. Nåväl vi sitter ngn timme o jiddrar, groupie ringer ngra ggr och är lite nervös. Han undrar var alla är. Han vågar nog inte vara kvar, milfens barn kanske vaknar snart. Jag vet ej. Runt 6 så börjar det runda av och det är sleepytime. kl 9 börjar grannen ovanför banka med hammare o spik eller vad det nu är han gör i vanlig ordning. Så det går ju inte att sova längre iaf. Groupie har kommit hem, och även han ska berätta sin historia. Vilket återigen tydligen är en tradition. Ett par timmar senare dyker x3m upp. Återigen vill alla höra hans historia, och återigen är det tydligen en tradition. Han hade visst inte fått komma till fick vi höra. Och det var ju tråkigt för honom men desto roligare för oss.

Pizzadags och vi går en sväng för att äta osv, tillbaka går vi och nu ska ape passa tåg. Vi pussas adjö och apan har lämnat byggnaden. Ett tag senare är det dags för resten av TwaG att bege sig hemmåt. Efter att ha samlat ihop sina grejer så frågar jag om de har fått med sig alla grejer. Givetvis they say. En stund efter de åkt, så knackar skurt på dörren och han har glömt ngt. Skrattar lite och säger hejdå igen. En kvart senare knackar skurt på dörren igen och denna gången har han glömt sina nycklar. Frågar ytterligen en gång om det är säkert de fått med sig alla saker hem nu. Absolut. Jomenvisst säger jag. När jag städade så hittade jag 1 par kalsonger, 1 tshirt, 1 munkjacka, 1 skärp och 1 mössa som alla tillhör ngn annan i TwaG! Men det får bli nästa gång!

Blogging

Ja då har jag fått interweb på hemmet igen, en mkt efterlängtad pryl. Nåväl, nu ska det börjas blogga för fulla muggar igen. Ska tömma det sista i mitt gamla korridorsrum idag, eller tömma o tömma... skrubba lite menar jag. Sen ska jag bli kollad i morgens, sen ska jag aldrig mer sätta min fot i den helveteskorridoren. Jävla fjun som bor där. Ursäta ordvalet men ordet fittor ligger så jävla rätt i munnen när jag tänker på människorna där. Saknar mina gamla korridoreskamrater, det var fint folk det. Anyways, nu är mitt på dagen sitter i kalsonger sen jag försov mig till projekt ung... meneh....

Annars så har det kommit ett par fina band till Metaltown igen. Cult of Luna, Nine bl.a... ska bli kul! om jag har råd dvs... poor fucker.

Nåväl, lite mat osv nu kanske...

Fred

/bob

Jacob Hård

Bror Sven Jacob Hård, egentligen Jacob Hård af Segerstad, född 5 januari 1955 i Danderyd, är SVT-sportens ledande kommentator inom längdskidåkning och friidrott.

 

Hård började arbeta vid Radiosporten 1980 för att 1986 övergå till TV-mediet och SVT. Hård har länge varit SVT:s flitigast använde kommentator/reporter inom längdskidåkning och friidrott. I båda fallen arbetade han inledningsvis i par med Christer Ulfbåge. Numer utgör han han ena halvan i ett av Sveriges mest kända och omhuldade kommentatorspar; i längdskidåkning med Anders Blomqvist. Vid friidrottstävlingar biträds Hård av Anders Gärderud och Ulf Karlsson. Vidare har Hård också bevakat basket.

 

Utöver idrotten har Hård gjort sig ett namn för den bredare allmänheten genom att låna ut sin röst till ormen Bo A Orm i Lilla Sportspegelns animerade TV-serie Zoolympiska spelen.

 

1969 gjorde Hård även ett inhopp som Tintin i den svenska versionen av den tecknade långfilmen Solens Tempel (baserad på albumen De sju kristallkulorna och Solens tempel).


<3

184333-33

KoRn Unplugged







Hade ganska stora tvivel på att KoRn funkade unplugged men tycker man visar i dessa videor att det låter riktigt bra. Make Me Bad med The Cure som gästar låter bättre än orginalet, Falling Away From Me samt Freak on a Leash var ngra andra riktigt bra låtar från spelningen. Tyvärr slaktar dom Blind och jag hoppas att jag aldrig mer får se den.

Kolla, en Manbeast

184333-32

Snusk


Type: File Folder
Location: E:\Filmer\Snusk
Size: 44,1 GB (47 447 088 721 bytes)
Size on disk: 44,2 GB (47 478 161 408 bytes)
Contains: 15651 Files, 820 Folders

Created: den 18 mars 2006, 05:28:29





Fan, trodde jag inte, nästan som porrkungen himself. Way to go broder!
Tack för att jag får låna din dator förresten HEHE

Christer Ulfbåge

Per Bo Christer Ulfbåge, född 7 maj i Falköping, är en svensk sportjournalist och kommentator.

Han är känd för sitt arbete som programledare för Sportnytt i SVT. Ulfbåge stod under många år för SVT:s bevakning av längdskidåkning och friidrott i par med Jacob Hård. Ulfbåge fick nöjet att rapportera hem om många svenska triumfer i spår och skogar tack vare Thomas Wassberg och Gunde Svan. Karräriens höjdpunkt nådde kanske västgöten då han kommenterade VM-finalen på 100 meter i Tokyo. Loppet vanns av amerikanen Carl Lewis som noterade världsrekordtiden 9,86 sekunder. Denne åtföljdes av landsmännen Leroy Burell (även han underskred gällande världsrekord med sina 9,88) och Dennis Mitchell (som med tiden 9,91 endast överskred gällande världsrekord med en hundradels sekund).

På senare år har Ulfbåge varit flitigt anlitad som värd för SVT:s OS-sändningar, Sportspegeln, samt Sportnytt men kommenterar alltjämt mycket idrott i direktsändning (t.ex. skidskytte, alpint och allt mera golf, såsom US Masters).


HEJ ALLA!

Fest i helgen, galet kul. Både fredag och lördag... fläskar väl upp ett par bilder inom kort! Får internet om 8 dagar fick jag reda på precis. Tar ett jävla tag det där med interwebbing. Tosigt! Falafel! Barjor!

Helgen som kommer så tittar Silkesapan a.k.a. Pelle ner framåt kväll för en liten pubrunda. På Lördagen så kommer mina komrades från övriga skåne för lite TWAGING. Ska bli askalas.

Min syster berättade även att i nya lägenheten som jag o min fru bor i så har det spelats in porrfilm. Svenska Nybörjare 9, så är det ngn som hittar den på interweben så får ni gärna dela med er. HEHE. Stor humor.

Nåväl, bara en lite update såhär en måndag.

En dag som denna...

Ja, Fredag. Ljuva Fredag. Jag älskar denna dag. Oavsett vad! Ska grilla lite med broder idag. Lite Sojakorv fåre bli o så, ska bli qournfiléer imorrn så får ta en stackars korvajävel idag. Iaf, har handlat lite öl. Andersson för ovanlighetens skull. Ser fram emot en trevlig kväll här i mitt gamla hem. Ska nog bli askalas. Fint väder är det också. Allt är fina fisken! Imorrn är det inflyttningsfest också! härligt de. Nåväl nu ska jag inte blogga mer idag. Interweb kommer väl snart hoppas jag...

Sä härligt..

Jag uppskattar ärlighet, i alla dess former. ****e berättade precis att han skulle gå och runka och gick offline. Så ungefär sen 13:40 drar ****e i den lille. Känns gött att ni fick veta va? kände att jag behövde sprida lite glädje här på bloggen.

/Bob Moffat

Tråkigt

Ja, för första gången på aslänge har ja faktiskt haft trååkigt idag. Har tom städat hela lägenheten, sen cyklade jag till papa där jag sitter nu och nyttjar hans interweb. Passar då på att skriva ett blogginlägg, säkert inte så mkt folk som läser den längre då den inte kan uppdateras dagligen vilket var mitt absoluta mål med min superblogg!
Annars på nyhetsfronten då... Det börjar arta sig i lägenheten riktigt ordentligt. Telefonen är nu också inkopplad och den funkar som en telefon ska. Utmärkt. Nu vill jag har internet. Det börjar kärva sig utan hehe...
Har startat mitt nya projekt med att lära mig spela gitarr, fast det går ju inte så bra än för den är inte stämd för döva öron ens! Men det fixas på lördag! Färgade även håret igår... gick åt 3! burkar färg... hujeda... numera är jag "foxy brown" Hett! Vankas inflyttningsfest på lördag. Det ska bli askalas! Blir en del partyppl, sen att en del faggorts sviker är deras problem, missa en sån här tillställning. ptsh! Aja har inte så mkt mer o säga just nu... förhoppningsvis får jag interweb snart igen o då kan man blogga ordentligt igen, tills nästa gång:  Bob Moffat

ohoy

Nyttinlägg!

Det var ett tag sen, sitter hos micky så det blir bara ett kort inlägg, en liten update om man så vill. Nu har man bott på österäng i en vecka o det känns bra, det mesta börjar komma på plats, det är bara lite smådetaljer som återstår. Internet, lite tavlor, gardiner o så... Meshuggah ska spela på Metaltown i gbg dagen före roskilde börjar, det blir nog att åka av. Såvida dom inte kommer till roskilde, men det återstår ju att se. Har druckit ett par olika tjeckiska öl ikväll och även hittat ett par nya godingar. Kilkenny var också najs. Ska hämta mina nya tavlor imorrn, Viva Emptiness samt Jane Doe. Apnajs blir det nog. Jag är även lite besviken på ett på individer som är kassa. Men mer kunde man ju inte förvänta sig egentligen, man vet ju var man haft dom sen innan! Innan jag pyser för denna gång, tänkte jag bjuda på en sprillans NY video av Katatonia. Nämligen July. I bid you;

Katatonia

Det är nog fasen kanske ett av världens bästa band.

Hade jag bara funnit en video på Brave från Brave Murder Day så hade jag länkat på 2 röda.

Nu ska jag pysa. tata

ja då är det dags då

Ska jag iväg o hämta en nyckel till nya lägenheten! w00h00. Uppe sent inatt igen, upp tidigt idag igen, så jag är duktigt trött måste jag säga...

anyways. flyttdags!